Improvisació

(2020) Tres anys de la participació en el «Improvisation Project Metric. Estonian Academy of Music and Theatre» de Tallinn. Una experiència que em va introduir en les tendències actuals de la música improvisada, des de les estilístiques, les tonals i modals fins a la improvisació lliure. Aquesta nova visió de la música ja forma part de la meva vida professional.

El casament

Aquest esdeveniment tan especial mereix una banda sonora natural, íntima, diferent, unes melodies úniques que sempre més es recordaran. Ambiento els casaments amb música en directe i ho faig amb les cançons que més agraden als nuvis. La sonoritat delicada del violí acompanyant la cerimònia, l’aperitiu o el banquet.

Mireia Solos

Dones compositores catalanes

Raquel García-Tomás s’ha convertit en la primera dona compositora catalana a estrenar una òpera al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, en els seus 176 anys d’història. L’obra amb el títol «Alexina B.» és el testimoni colpidor d’un personatge de finals del S.XIX, basat en fets reals, amb el rerefons del rebuig a la intersexualitat.

50 anys d’un viatge musical galàctic

A primers de març del 1973 la banda britànica Pink Floyd va llançar «The dark side of the moon», el seu vuitè àlbum d’estudi. Amb una presentació trencadora, els temes del disc reflecteixen de forma conceptual la vida, la mort i els sentiments que inevitablement marquen la nostra existència. Tot plegat, un treball excepcional que va redefinir el concepte de rock simfònic-progressiu i que amb el pas del temps s’ha convertit en un dels discs més venuts del món.

Di6music

DI6MUSIC produccions logo

La meva plataforma d’autopromoció musical per establir contacte directe, sense intermediació, amb les formacions que estic treballant: «Barcelona Rock Strings», «Trio Kafka», «Forja», etc. Des de «di6music» facilito informació general, aporto propostes personalitzades i gestiono les contractacions. Correu electrònic

info.

Nit de soul a Luz de Gas

Dues hores en directe amb emocions incontenibles a la pista i a dalt de l’escenari. Un concert rellevant per posar punt final a la programació de «Curt Circuit 2022», amb les cordes “imprescindibles” de la Barcelona Rock Strings.

Música i espectacle

Amb el talent creatiu de «Sintonizart» la música es converteix en un espectacle innovador. És tot un privilegi poder gaudir de l’experiència i la professionalitat d’aquesta empresa productora barcelonina. Gràcies per confiar en BRS. (Actuació al Barceló Sants hotel en un esdeveniment d’estil cubista)

Soul Party 2022

Lalo López ens explica amb tota mena de detalls «Soul Party 2022», el concert de cloenda de Curtcircuit d’aquest any. Un homenatge a diferents estils i èpoques: Etta James, Isaac Hayes, Barry White, Curtis Mayfield, Chic, Michael Jackson, Style Council, Jamiroquai, Gnarls Barkley…

Lalo López – Soul Party