Agenda oberta

Vols sorprendre als teus clients? Explica’m qui ets, el lloc on hauré de tocar, com és el local i l’escenari, quin tipus de públic hi haurà, quina música vols, quantes actuacions preveus, etc… No hi ha cap concert igual. T’orientaré i et faré una proposta.

Més informació

OC·CA

Amb el concert “Atemporal”, el passat 3 de febrer es va presentar l’Orquestra de Cambra de Cardedeu. Es tracta d’una iniciativa de perfil clarament integrador, on hi tenen cabuda des de professionals fins a estudiants avançats. Entre altres finalitats es pretén oferir un espai de confluència i relació, on tots els participants puguin gaudir de la música i de tocar-la en conjunt.

Presentació

El meu avi

El meu avi Josep Bahí ens va deixar avui fa 32 anys, quan jo tot just començava a donar les meves primeres passes. Així doncs no el vaig arribar a conèixer, ni ell tampoc a mi a causa de la ceguesa total que patia. M’han explicat que era una persona humil i equànime. Un home de fermes creences religioses i de gran sensibilitat, que passava moltes hores amb el transistor a la falda escoltant sermons i també música clàssica. Es veu que tenia una predilecció especial per les sonoritats dels violins i més d’una vegada li havien sentit a dir «Són com les veus dels àngels». El meu avi, avesat a la vida rural, mai va tenir un violí a les mans però estic segura que aquell encertat pensament era tota una premonició vers la seva neta més jove. Avui, unes quantes melodies brollen del meu Tilev per anar al seu encontre.

Tempo di natale

La música per acompanyar aquestes festes interpretada amb violí acústic o elèctric i backing tracks. Concerts o ambientacions amb un repertori de clàssica, selecció de valsos, nadales a ritme de jazz i les tradicionals catalanes més populars.

info.

El gran dia de Girona

«Missa in Angustiis, –Nelson-» de Joseph Haydn i «El gran dia de Girona» de Francesc Civil. Concert participatiu a l’Auditori amb un programa musical ple de simbolisme per commemorar els fets del 19 de setembre de 1809. Castigats per tres setges consecutius durant la «Guerra del Francès», aquell dia els defensors de la ciutat van repel·lir heroicament el feroç atac de les tropes napoleòniques. La guarnició encara va resistir vuitanta-dos dies més fins que va esdevenir la capitulació de Girona i la fi del darrer setge.

Volar

Escenari de l’avinguda de la Catedral de Barcelona – Festes de la Mercè 2023. Concert de gran nivell amb la ‘’Barcelona Rock Strings’’ acompanyant la banda de Lalo López en la presentació del seu nou projecte en solitari de Funk d’autor. ‘’Volar’’ fou el tema escollit per donar cloenda a l’actuació de la «Lalo López Limited Orchestra».

Volar

Borinot’s boogie

Concert dins els actes de la Festa Major de Sabadell 2023. Una immensa satisfacció interpretar el famós interludi “Flight of the Bumblebee” de Nikolai Rimski-Kórsakov a ritme de boogie amb «Lluís Coloma & His Musical Troupe XXL».

Veure vídeo

Di6music

DI6MUSIC produccions logo

La meva plataforma d’autopromoció musical per establir contacte directe, sense intermediació, amb les formacions que estic treballant: «Barcelona Rock Strings», «Trio Kafka», «Forja», etc. Des de «di6music» facilito informació general i canalitzo les propostes personalitzades que facin els grups, per contractar directament els concerts. Correu electrònic

info.

Improvisació

(2020) Tres anys de la participació en el «Improvisation Project Metric. Estonian Academy of Music and Theatre» de Tallinn. Una experiència que em va introduir en les tendències actuals de la música improvisada, des de les estilístiques, les tonals i modals fins a la improvisació lliure. Aquesta nova visió de la música ja forma part de la meva vida professional.

El casament

Aquest esdeveniment tan especial mereix una banda sonora natural, íntima, diferent, unes melodies úniques que sempre més es recordaran. Ambiento el casament amb música en directe i ho faig amb les cançons que més agradin als nuvis. La sonoritat delicada del violí us acompanyarà durant la cerimònia, l’aperitiu o el banquet d’un dia inoblidable.

Mireia Solos