Nit de soul a Luz de Gas

Dues hores en directe amb emocions incontenibles a la pista i a dalt de l’escenari. Un concert rellevant per posar punt final a la programació de «Curt Circuit 2022», amb les cordes “imprescindibles” de la Barcelona Rock Strings.

Música i espectacle

Amb el talent creatiu de «Sintonizart» la música es converteix en un espectacle innovador. És tot un privilegi poder gaudir de l’experiència i la professionalitat d’aquesta empresa productora barcelonina. Gràcies per confiar en BRS. (Actuació al Barceló Sants hotel en un esdeveniment d’estil cubista)

Soul Party 2022

Lalo López ens explica amb tota mena de detalls «Soul Party 2022», el concert de cloenda de Curtcircuit d’aquest any. Un homenatge a diferents estils i èpoques: Etta James, Isaac Hayes, Barry White, Curtis Mayfield, Chic, Michael Jackson, Style Council, Jamiroquai, Gnarls Barkley…

Lalo López – Soul Party

The touch of the master’s hand

The Touch of the master’s hand (1987) és un curtmetratge del cineasta nord-americà Thomas C. Christensen.  Una pel·lícula captivadora que parla eloqüentment del valor i el potencial de cada individu. Amb un violí de fil conductor, aquesta paràbola cinematogràfica ens diu que tota vida és valuosa i que qualsevol pot trobar la recuperació i començar de nou. 

veure film

Actes privats

Barcelona, Sant Pere de Ribes, Benidorm, Sant Sadurní d’Anoia, Terrassa… Sigui en format de duo, trio, quartet o quintet, «Barcelona Rock Strings» continua posant música a esdeveniments particulars, socials i empresarials.