EN CLAU DE DONA (1)

Ens trobem en un context social en què dia a dia continuem avançant cap a la veritable igualtat de gènere. És un camí reivindicatiu que passa ineludiblement pel reconeixement de moltes realitats que al llarg dels segles han estat ignorades i menystingudes. Aquest seria el cas de les compositores musicals, dones d’indiscutible talent que durant molts anys han restat a l’ombra de tota visibilitat.

EN CLAU DE DONA (compositores al llarg de la història) posa en valor l’aportació de les dones al món de la música en el vessant de la creativitat, tot fent un viatge per les diferents èpoques històriques musicals, il·lustrat amb les peculiaritats biogràfiques d’una vintena de compositores de tots els temps i enriquit amb alguns extractes sonors de les seves obres.

La conferència EN CLAU DE DONA (compositores al llarg de la història) té una durada aproximada d’una hora. Està dirigida a les escoles de música que vulguin oferir als seus estudiants de nivell elemental o mitjà, una visió més realista del món de la composició. En un format adaptat per a tots els públics, també poso la conferència a disposició de les institucions, les entitats privades i els col·lectius socials que desitgin reivindicar la presència de les dones en el món musical, tot aprofundint en el rellevant treball de les compositores.

pdf-icon